Nože na ryby a filety

8 produktů
Řazeno: Dle doporučení
  1. Dle nejprodávanějších
  2. Abecedně A-Z
  3. Od nejlevnejšího
  4. Od nejdražšího
Zobrazit filtrování

Nůž filetovací na ryby G 2285 - 21 cm

Katalogové číslo: 401030301113
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění...
456
Doporučená cena bez DPH

Nůž filetovací - 210 mm, černý

Katalogové číslo: 401030301319
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle...
445
Doporučená cena bez DPH

Nůž filetovací se škrabkou - 150 mm

Katalogové číslo: 401030301975
Filetovací nůž se škrabkou GIESSER z kvalitního materiálu pro efektivní opracování ryb. Ergonomický tvar rukojeti umožňuje pohodlný úchop a...
343
Doporučená cena bez DPH

Filetovací nůž - 180 mm

Katalogové číslo: 401030303595
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Délka ostří: 18 cm Pružná čepel. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované...
1 033
Doporučená cena bez DPH

Nůž na lososa - 31 cm, černý

Katalogové číslo: 401030304111
Nůž na lososa GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel...
501
Doporučená cena bez DPH

Filetovací nůž BestCut - 180 mm

Katalogové číslo: 401030304941
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Délka ostří: 180 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště...
1 581
Doporučená cena bez DPH

Nůž filetovací na ryby G 2285 - 18 cm

Katalogové číslo: 401030300402
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění...
392
Doporučená cena bez DPH

Nůž filetovací na ryby G 2275 - 18

Katalogové číslo: 401030301188
Filetovací nůž an ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění...
433
Doporučená cena bez DPH