Nůž filetovací na ryby G 2285 - 21 cm

Katalogové číslo: 401030301113
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop a brání sklouzávání..
Více informací

Zvolte variantu

Doporučená cena bez dph
456 Kč
Popis

Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi.

Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop a brání sklouzávání prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž lze mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční mytí.

GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.

 

  • Materiál: nerez / plast
  • Délka čepele: 15 cm

 

Parametry

Parametry

Značka: Giesser
Záruka: 12 měsíců
Hmotnost: 0.1 kg
Barva: modrá
Délka ostří: 21 cm
Řada: G2285
Typ ostří: hladký
Typ: filetovací

Související produkty

Nůž filetovací na ryby G 2285 - 21 cm

Katalogové číslo: 401030301113
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění...
456
Doporučená cena bez DPH

Nůž filetovací - 210 mm, černý

Katalogové číslo: 401030301319
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle...
445
Doporučená cena bez DPH

Nůž filetovací se škrabkou - 150 mm

Katalogové číslo: 401030301975
Filetovací nůž se škrabkou GIESSER z kvalitního materiálu pro efektivní opracování ryb. Ergonomický tvar rukojeti umožňuje pohodlný úchop a...
343
Doporučená cena bez DPH

Filetovací nůž - 180 mm

Katalogové číslo: 401030303595
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Délka ostří: 18 cm Pružná čepel. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované...
1 033
Doporučená cena bez DPH

Nůž na lososa - 31 cm, černý

Katalogové číslo: 401030304111
Nůž na lososa GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel...
501
Doporučená cena bez DPH

Filetovací nůž BestCut - 180 mm

Katalogové číslo: 401030304941
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Délka ostří: 180 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště...
1 581
Doporučená cena bez DPH

Nůž filetovací na ryby G 2285 - 18 cm

Katalogové číslo: 401030300402
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění...
392
Doporučená cena bez DPH

Nůž filetovací na ryby G 2275 - 18

Katalogové číslo: 401030301188
Filetovací nůž an ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění...
433
Doporučená cena bez DPH